Festett testek 3.


Mégis ​létezik szerelem első látásra! – gondolja Angus Caldwell, a sikeres építési vállalkozó, amikor találkozik Skyjal, a vörös démonnal. Csakhogy a gépezetbe homokszem kerül, mert kiderül, hogy Sky férfi, méghozzá híres drag queen, és a véletlenek vígjátéka gyorsan drámába csap át. 
A sors azonban újabb tréfát űz velük, amikor ismét összesodorja őket. 
Angus élete sarkaiból fordul ki, mert rájön, hogy Sky férfiként is vonzza, mint a mágnes. Belső vívódása, az érzések és a homofób, bigottan vallásos nevelés harca a lelkében az összeomlás felé sodorja, és nem talál kapaszkodót. 
Sky Summers igazi különc, az élet császára. Családja és barátai mindenben támogatják, bármihez nyúl, sikerre van ítélve. Bárkit megkaphat, akit megkíván. Csak szerelmi élete nincs – és nem is lehet –, mivel aromantikusként vallja, hogy képtelen az érzelmi kötődésre. 
Magukkal és egymással vívott harcaik belső utazásra invitálják az olvasót. Vajon sikerül-e megtalálniuk a harmóniát, az egymáshoz vezető utat?

A Festett testek harmadik kötete mélyebb hangvételű, komolyabb témákat boncolgat, de természetesen nem marad el a humor és az erotika sem! 
Becca Prior népszerű sorozatának új része is tartogat meglepetéseket.

Budapest, 2018
576 oldal · puhatáblás
ISBN: 9786158020350

3.490 Ft