Festett testek 4.


Ink ​Beaumont és a férje, Russell közös élete maga lehetne a csoda. Tökéletesen kiegészítik egymást, gazdagok és sikeresek. Csakhogy az ember sohasem elégedett azzal, amije van. Másra vágyik, ismeretlenre, izgalmasra.
Sky és Angus is boldogan élhetnének, míg meg nem halnak, ha nem motoszkálna ott bennük a gondolat, hogy amit egymásnak nyújtanak, az kevés. Talán a másik többet szeretne, mint amit ebben a kapcsolatban megkap.
Ők négyen barátok. Ink és Sky már régóta ismerik egymást, és mindketten évekig éltek abban a hitben, hogy magányos farkasként, gidákra vadászva öregszenek meg. Aztán betoppant Russell és Angus, a két szívtipró pedig megszelídült, legalábbis látszólag. Azonban a múlt, a régi életük árnyéka mindig ott lebegett a fejük felett, nehéz perceket okozva nekik és a párjuknak is.
A kérdés csak az, vajon valóban másra vágynak-e, vagy netán Russ és Angus szeretné kipróbálni azokat az izgalmas dolgokat, amiket Ink és Sky éveken át gyakorolt.
És vajon valóban létezik-e olyan, hogy a testi szerelem nem csak két ember között működik?

A Festett testek sorozat negyedik kötetében, már ismert karakterek mutatkoznak be új szerepekben. Az olvasókat a szokottnál is több humor, és perzselőbb erotika várja!

Budapest, 2019
504 oldal · puhatáblás
ISBN: 9786158020381
Megjelenés időpontja: 2019. június 22.

3.890 Ft